Delta i Heroes Walk On och få en psycho mask

Borderlands 3 sponsrar i år cosplay-showen Heroes Walk On. Därför får alla deltagare en supercool psycho mask! Vem som helst i cosplay kan delta i uppvisningen (här kan du läsa mer om hur du anmäler dig). Heroes Walk On äger rum lördagen 14 september 19.00 på Heroes Stage.

Cosplaya en karaktär från Borderlands 3

Efterlängtade Borderlands 3 släpps fredag den 13e. För att peppa inför släppet har man tagit fram ett antal supercoola cosplay-guides för den som är intresserad av att cosplaya Maya, Mordecai, Moxxi, Tina eller någon av de andra karaktärerna. Du kan ladda ner hela guiden för karaktärerna nedan + några fler på Borderlands 3 officiella hemsida.

Borderlands mask

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit

Senaste Nyheterna

Linn Eriksson

Intervju med den talangfulla cosplayaren Linn Eriksson

Jag gjorde min första cosplay 2009 och sedan dess har hobbyn varit mitt stora intresse i livet. Det har gett mig mycket glädje genom åren och gjort mig till den jag är idag. Att sätta mig ned och arbeta med en dräkt är mitt bästa sätt att varva ner och återhämta mig efter en stressig vecka.

Läs mer »

Följ oss!

Scroll to Top