Bumblebee Studios på Comic Con Stockholm 2023

Bumblebee Studios är stolta att meddela sitt deltagande som utställare på den efterlängtade Comic Con Stockholm, som äger rum den 3-5 november 2023 på Stockholmsmässan. Bumblebee Studios är glada att presentera sitt banbrytande nya AI-drivna spel, Vaudeville, och Xbox-versionen av det populära spelet Abeyance för de tusentals fans som deltar på evenemanget.

Comic Con Stockholm är en ledande händelse i regionen, där fans av serietidningar, spel, filmer och populärkultur från hela världen samlas. I år kommer besökarna att ha möjlighet att vara bland de första att prova Vaudeville, ett revolutionerande AI-drivet spel som visar Bumblebee Studios förmåga att tänja på gränserna för interaktiv underhållning. Vaudeville kombinerar fördjupande berättande, banbrytande teknik och engagerande gameplay för att skapa en unik upplevelse för spelare.

Besökare i Bumblebee Studios monter kommer inte bara att få chansen att spela demoversionen av Vaudeville, utan också kunna uppleva Xbox-versionen av Abeyance. Spelet är på väg att lanseras på Xbox, vilket för dess fängslande berättelse och imponerande grafik till en ny publik av gamers.

Förutom spel-demon, kommer Bumblebee Studios närvaro på Comic Con Stockholm att erbjuda exklusiv merchandise, meet-and-greet med utvecklarna och fördjupade diskussioner om tekniken och de kreativa processerna bakom Vaudeville och Abeyance. Fansen kan se fram emot en helg fylld av spänning, underhållning och unika inblickar i spelutvecklingens värld.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top