Abeyance nominerad vid GDWC

Abeyance, det spännande sci-fi-dungeon crawler-spelet som utvecklats av Bumblebee Studios har nominerats till en prestigefylld Houdini Award vid Game Development World Championship (GDWC).

GDWC är en global öppen tävling för spelutvecklare som syftar till att hylla fantastiska spel och utvecklarna bakom dem. Dess mål är att lyfta fram nya och framväxande talanger och team och arbeta outtröttligt för att skapa nya möjligheter till framgång för sina deltagare. Under sin tioåriga historia har GDWC haft över 25 000 utvecklare som deltagit från 135 olika länder och har delat ut priser och giveaways till ett värde av över 500 000 dollar.

Abeyance har nominerats till ett Houdini Award vid GDWC för sin innovativa användning av Houdini och procedurell generering för att skapa en uppslukande och fängslande spelupplevelse.
“Det är en ära för oss att bli nominerade till Houdini Award vid GDWC”, säger Simone Odoardi, huvudutvecklare av Abeyance. “Vårt team har lagt ner mycket hårt arbete för att skapa ett spel som erbjuder en unik upplevelse. Att bli erkänd av GDWC är ett bevis på vårt engagemang och vår passion för spel.”

Abeyance tar spelarna med på en resa genom övergivna rymdstationer, där de måste kämpa sig igenom horder av utomjordingar och robotar, rädda övergivna föremål och överleva så länge som möjligt. Med sin innovativa användning av Houdini och procedurell generering erbjuder spelet oändliga möjligheter och utmaningar som håller spelarna engagerade i timmar.

Vinnarna av GDWC Awards kommer att tillkännages den 22 april.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top