Verbatim GmbH

Verbatim GmbH

Byggd för att hålla, lätt att använda – spelutrustning för konsoler och datorer. Spela med SureFire! Du måste vara snabb. Du måste vara smidig. Vilket spel du än spelar behöver du rätt kit för att vinna.
För nybörjare och avancerade spelare. Att föra samman människor.

Produkter

MARTIAL CLAW 7-BUTTON GAMING MOUSE WITH RGB

MARTIAL CLAW 7-KNAPPARS GAMINGMUS MED RGB

SUREFIRE MARTIAL CLAW GAMINGMUS MED 7 PROGRAMMERBARA KNAPPAR SureFire Martial Claw levererar precision, snabbhet och anpassning med en upplösning på upp till 7 200 DPI, 7 programmerbara knappar och RGB-belysning i flera lägen.

GAMING BUNKER SSD 1TB

GAMING BUNKER SSD 1TB

UTÖKAD SSD-LAGRING FÖR DINA KONSOLER OCH DATORER Lagra och säkerhetskopiera alla dina spel på ett och samma ställe. Utformad för gamers med RGB-belysning och programvara för säkerhetskopiering.

SILENT FLIGHT RGB-680 GAMING MOUSE PAD

SILENT FLIGHT RGB-680 GAMINGMUSMATTA

STOR SUREFIRE SILENT FLIGHT RGB-GAMINGMUS – MED LED-BELYSTA KANTER SureFire Silent Flight RGB-680 gamingmusmatta har RGB LED-upplysta kanter som kan anpassas efter din gamingsetup.

VINSON N2 RGB GAMING HEADSET STAND WITH USB HUB | BLACK

VINSON N2 RGB GAMINGHEADSET STAND MED USB-HUBB | SVART

DUAL BALANCE-STATIV TILL GAMINGHEADSET MED RGB OCH USB-HUBB Unikt stativ för gamingheadset som kan klämmas fast för att organisera och skapa plats på ditt skrivbord. Förvara ditt headset på ett praktiskt sätt och anslut dina enheter till USB-portarna.

BORA X1 GAMING LAPTOP COOLING PAD WITH RGB

BORA X1 KYLPLATTA MED RGB FÖR BÄRBARA GAMINGDATORER

SUREFIRE KYLPLATTA MED FLERA RGB-BELYSNINGSLÄGEN FÖR BÄRBARA DATORER Det kan vara viktigt att behålla sin kyla när man spelar. SureFire Bora X1 kylplatta med RGB för bärbara gamingdatorer är utformad för bärbara datorer på upp till 17 tum och

BUZZARD CLAW 6-BUTTON GAMING MOUSE WITH RGB

BUZZARD CLAW 6-KNAPPARS GAMINGMUS MED RGB

SUREFIRE BUZZARD CLAW GAMINGMUS MED 6 PROGRAMMERBARA KNAPPAR Supersnabb, mycket känslig – SureFire Buzzard Claw gamingmus ger exakt precision så att du kan bli en vinnare.

KINGPIN M1 60% MECHANICAL RGB GAMING KEYBOARD | NORDIC

KINGPIN M1 60 % MEKANISKT GAMINGTANGENTBORD MED RGB | NORDISKT

SUREFIRE KINGPIN M1 – KOMPAKT TANGENTBORD FÖR MER UTRYMME KingPin M1 passar perfekt för strömlinjeformade uppsättningar där skrivbordsutrymmet är begränsat. Perfekt för att ta med till evenemang, LAN-partyn eller turneringar. Det blixtsnabba mekaniska SureFire-gamingtangentbordet i en kompakt 60 %

GAMING BUNKER HDD 2TB

GAMING BUNKER HDD 2TB

UTÖKAD SSD-LAGRING FÖR DINA KONSOLER OCH DATORER Lagra och säkerhetskopiera alla dina spel på ett och samma ställe. Utformad för gamers med RGB-belysning och programvara för säkerhetskopiering.

SKIRMISH GAMING HEADSET

SKIRMISH GAMING HEADSET

SUREFIRE SKIRMISH GAMINGHEADSET MED STEREO 2.0-LJUD Hör allt som sägs och alla fiender som närmar sig. Med stereo 2.0-ljud, LED-belysning, inbyggd mikrofon och okonventionell kamouflage-design är SureFire Skirmish Gaming Headset utformat för hardcore-spelaren.

HARRIER 360 SURROUND SOUND USB GAMING HEADSET

HARRIER 360 USB-GAMINGHEADSET MED SURROUNDLJUD

Med 7.1 virtuellt stereosurroundljud, RGB-belysning och löstagbar mikrofon kommer SureFire Harrier 360 Surround Sound USB Gaming Headset att ge dig den rumsliga medvetenhet du behöver för att hålla dig steget före dina motståndare.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top