News

Feedback

tack för ett oförglömligt 10-årsjubileum!

thank you for an unforgettable 10th anniversary!

Wow! Vilket 10-årsjubileum vi fått uppleva tillsammans! Kärlek, glädje och gemenskap har genomsyrat alla dagar på årets Comic Con Stockholm. Tack till alla ni rekordmånga 44 000+ besökare som var med och skapade ett magiskt event! 

Wow! What a 10-year anniversary we got to experience together! Love, joy and community is the best way to describe this year’s Comic Con Stockholm. Thanks to all of you record 44,000+ visitors who visited us and helped create a magical event!

Ge oss din feedback!

Give us your feedback!

Comic Con Stockholm vore inget utan alla fantastiska besökare. Därför skulle vi nu uppskatta din feedback från årets event så att vi kan fortsätta göra Comic Con ännu bättre inför kommande år.

Comic Con Stockholm would be nothing without all you fantastic visitors. Therefore, we would appreciate your feedback from this year’s event so that we can continue to make Comic Con even better for future years.

COMIC CON

Share

Latest news

Follow us!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top