DANEIL ACUÑA

DANIEL ACUÑA

COMIC ARTISTS

COMIC ARTISTS

DU KAN TRÄFFA Daniel Acuña HELA HELGEN

Kom och träffa Daniel Acuña på Comic Con Stockholm 3-5 november. Kom och häng, ta del av intervjuer, live drawings och mycket mer. Allt du behöver för att träffa Daniel Acuña är en inträdesbiljett till Comic Con Stockholm.

Mer om Daniel acuña

Daniel tog sin konstexamen vid universitetet i Valencia. Hans första publicerade verk i Spanien var tre berättelser med hans karaktärer Claus & Simon för Ediciones La Cúpula, alla skrivna av medskaparen Santiago Arcas. Han gjorde också det första numret av Anthem, skrivet av Roy Thomas, för Dude Comics. Daniel och Santi skulle återvända till Claus & Simon med ett franskt album, Claus & Simon: Rois de L’Evasion, utgivet av Albin Michel i Frankrike och av Heavy Metal i USA.

Hans första amerikanska verk var två “profiler” för Teen Titans / Outsiders Secret Files & Origins 2005 (Blackfire och Ravager), och några omslag till Marvel (Captain Universe, Doc Samson …). Han gjorde också en del omslagsarbete för DC (JLA, Outsiders…), innan han startade Uncle Sam & the Freedom Fighters-miniserien (med en prolog i Brave New World Special), Green Lantern och en kort tid som artist på The Flash. När han flyttade till Marvel gjorde han covers för Nova, Red Hulk och andra, och arbetade på The Eternals, Uncanny X-Men Annual, Dark Reign: The Cabal, Young X-Men eller X-Men Legacy. Nyligen delade han också konstnärliga uppgifter med Stuart Immonen på New Avengers #61-#62.

Efter att ha startat den pågående Black Widow-serien, tecknade Daniel till Captain America #611, New Avengers #8, Wolverine och X-Men Schism. Efter en tid på The Avengers och AvX-numren av Uncanny X-Men. Efter två långa och riktigt framgångsrika körningar på Uncanny Avengers och Sam Wilson: Captain America, arbetade han på Black Panther med författaren Ta-Nehisi Coates.

Daniel är aktuell omslagsartist på X-Force och han har arbetat på ett STORT, topphemligt projekt för Marvel som vi hoppas kommer att tillkännages riktigt snart!

Senaste Nyheterna
eliza
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Eliza Taylor från populära serien The 100 gästar oss två dagar

Nyheter eliza talyor från populära serien the 100 Vi är så glada att välkomna stjärnan Eliza Taylor från populära serien The 100 till Comic Con Stockholm den 3 och 4 november.  TRÄFFA Eliza Taylor Fredag och lördag kan ni träffa Eliza Taylor i vårt område Heroes Meet. För att komma in till Heroes Meet och

Read More »
lip sync battle
Övrigt
Lovisa Hörnqvist

Premiär på Comic Con Stockholm – Lip Sync Battle

Nyheter Premiär på comic con stockholm – Lip sync battle! Vi är så peppade på att introducera den otroligt underhållande och engagerande showen Lip Sync Battle på vår nya scen Heroes Perform.  Vill du delta i vår lip sync battle? Så roligt! Du är välkommen att skicka in din ansökan nedan (en ansökan garanterar inte

Read More »
Övrigt
Vanessa von Feilitzen

Limited Merch i pop-up shop på Comic Con!

Nyheter limited Merch i POP-UP SHOP på Comic con! You spoke, we listened! Vi är överlyckliga över att meddela att vi, efter otaliga förfrågningar från er fantastiska besökare, äntligen lanserar vår alldeles egna Comic Con-merch! 💥😍 Begränsad kollektion Tänk på att vår kollektion är limiterad och det är först i kvarn som gäller. Kom i

Read More »
Scroll to Top