Nyheter

Sedan den 14 juli 2023 har det Amerikanska skådespelarfacket SAG-AFTRA (Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists) strejkat över en pågående arbetskonflikt med Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP). Pågrund av denna strejk kommer våra Talent Q&A bli lite annorlunda i år. 

ÅRETS Q&A 

För årets Q&A kommer saker att vara lite annorlunda, på grund av SAG-AFTRA STRIKE. Fackförbundet som representerar de flesta av våra gäster, är för närvarande i strejk mot de stora studiorna, nätverken och streamingbolagen.

Skådespelarnas förbund har satt ihop riktlinjer som gör att våra gäster fortfarande kan delta på vårt evenemang under strejken och för att kunna komma hit och träffa er alla här i Stockholm. Dessa riktlinjer kräver dock att våra gäster inte pratar om specifika filmer, karaktärer eller kommande projekt som de arbetat/arbetar med.

Vad får man fråga?

Till våra inbjudna skådespelare kan du ställa frågor om allmänna ämnen kring deras liv och arbete som skådespelare men vi ber dig undvika att ställa frågor om skådespelarnas; projekt och karaktärer. Vi förstår att detta kan vara frustrerande, eftersom många av er är ivriga att visa er kärlek till deras arbete, men vi hoppas också att ni respekterar detta.

Hur kommer Q&A gå till?

Så här kommer årets Q&A gå till, i den första delen av frågestunden kommer vår moderator att ställa alla frågor. Efteråt får ni möjlighet att ställa era frågor direkt till våra talents, så länge du respekterar strejkreglerna.

Och även om du inte kan ställa karaktärsrelaterade frågor så är det fritt fram att ändå uttrycka din kärlek och entusiasm för våra gäster.💕 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top