Nyheter

TMNT erövrar biografer och leksakshandeln!

Tidigare i år släpptes Paramounts nya teenage mutant ninja turtles film – mutant mayhem. Filmen är ett nytt lyft för teenage mutant ninja turtles (tmnt) som firar 40 års jubileum 2024. Från och med nu, kommer leksakshandeln att vara mycket grönare igen…

Den nya tmnt filmen är skapad av hollywood stjärnan seth rogen, som länge har varit ett stort fan av Turtles. Hans unika stil är tydlig i filmen. det är även första gången som vi möter Leonardo, Donatello, Raphael och Michelangelo som tonåringar. i den här filmen lever de verkligen i en tonårsvärld – de går i high school och de måste hantera alla de vanliga tonårsproblemen, vilket publiken verkligen kan känna igen sig i

Ett omfattande leksaksortiment har skapats runt den nya filmen, med ca 30 olika produkter. sortimentet är fullt av coola och spektakulära produkter, distribuerade av maki i norden.

Action figurer och fordon

Action figurerna är centrala i leksaks sortimentet. dessa figurer är rörliga och har ljud. Det finns även coola fordon som pizza bussen som kan avfyra pizzor. slutligen, finns det även ett stort lekset som visar en scen från filmen. För lite äldre fans av tmnt finns det även en serie med klassiska action figurer med alla detaljer från förr. verkligen något för de nostalgiska fansen.

Rollspel och slime

I tillägg till action figurerna och fordon, finns även rollspels produkter, med vilka barnen kan spela sina favoritkaraktärer. Dessa set innehåller mask och vapen som tillhör en av de fyra turtles. det finns även små burkar med det typiska ooze slimet. plysch proudukter kommer senare i år, med alla fyra turtles.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top