Nyheter

CHandler riggs från the walking dead

Nu kan vi äntligen presentera vår sista stjärna som kommer till Comic Con Stockholm 2023, Chandler Riggs! Chandler är mest känd från sin roll som Carl Grimes i magnifika serien The walking dead. 

TRÄFFA CHandler riggs

Fredag till söndag kan ni träffa Chandler Riggs i vårt område Heroes Meet. För att komma in till Heroes Meet och träffa Chandler måste du köpa en foto- och/eller autografbiljett (utöver vanlig entrébiljett). Här kan du läsa mer om foto- och autografbiljetter

Vill du inte träffa Chandler i Heroes Meet-området kommer du kunna delta i en Q&A med honom gratis på vår Heroes Main Stage. Tänk gärna på att det är begränsat antal platser – först till kvarn på platserna gäller! 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top