Nyheter

yumi och tomu

Superpopulära Yumi & Tomu gästar oss söndag 5 november

Yumi & Tomu är Youtubers som är otroligt populära. På deras kanal gör de bland annat roliga och kärleksfulla videos som innehåller allt möjligt från spel till pranks. De har även släppt två böcker och har sitt egna klädmärke.

TRÄFFA Yumi & Tomu

Söndag den 5 november har du chansen att träffa Yumi & Tomu på Comic Con Stockholm. Du kommer träffa dem i vårt område Creators Corner, och där har du möjlighet att säga hej, ta ett foto tillsammans och kanske till och med få en autograf.

För att träffa dem i Creatorn Corner behöver ni endast en entrébiljett, det kostar alltså inget extra. Tänk dock på att det kan bli väldigt långa köer, och först till kvarn på platserna gäller. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top