Nyheter

Comic con utställare

TA DEL AV ÖVER 85 UTSTÄLLARE

I år har vi slagit nytt rekord, över 85 utställare är bokade hittils till årets Comic Con Stockholm 2023! Ta chansen att träffa ett flertal intressanta utställare inom film, gaming, spel, böcker, mat, utbildning och så vidare på Comic Con Stockholm 2023! Som ni säkert inte har missat så har vi flyttat till Stockholmsmässan i Älvsjö och kommer ha en ännu större utställning. 

Missa inte våra utställare!

På Comic Con Stockholm finns det flera ytor där ni kan ta del av roliga aktiviteter. Som vi nämnde ovanför har vi över 85 utställare bokade hittils i år. Exempelvis kommer SPACE, Warner Bros.Discovery , Starbreeze, Nintendo och många fler!

  • Funko: Unna dig en detaljhandelsupplevelse som inte liknar något du har upplevt tidigare. 
  • Warner Bros.Discovery: Är en världskänd amerikansk film- och underhållningsstudio. 
  • Nintendo: Är ett japanskt multinationellt videospelsföretag. Det utvecklar, publicerar och släpper både videospel och videospelskonsoler.
  • SPACE: Ett av världens största gamingcenter. Bootcamps, över 400 gamingplatser och en mäktig arena på Stockholms mest centrala adress.
  • Hasbro: Hitta alla dina favoritmärken på ett och samma ställe! Actionfigurer, dockor, elektroniska spel, brädspel och mycket mer.

Våra utställare kommer själva hålla i roliga aktiviteter som ger er möjlighet att gamea, tävla och prova på nya roliga saker. Glöm inte att upptäcka och se vad våra fantastiska utställare kommer med, allt du behöver är en biljett till Comic Con Stockholm 2023. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top