Nyheter

Stephen Amell från populära serien arrow

Arrow stjärnan Stephen Amell kommer till Comic Con Stockholm både fredag 3 november och lördag 4 november! Stephen Amell är mest känd för att ha spelat karaktären i CW:s succéserie Arrow, baserad på den berömda DC Comics-superhjälten; The Green Arrow.

TRÄFFA STEPHEN AMELL

Fredag och lördag kan ni träffa Stephen Amell i vårt område Heroes Meet. För att komma in till Heroes Meet och träffa Stephen måste du köpa en foto- och/eller autografbiljett (utöver vanlig entrébiljett). Här kan du läsa mer om foto- och autografbiljetter

Du har dessutom den unika möjligheten att träffa Stephen Amell på en Meet & Greet, där får du även en försignerad autograf. Du kan också köpa en selfie-biljett eller en kombinerad selfie och autografbiljett! Missa inte den här chansen!

Vill du inte träffa Stephen i Heroes Meet-området kommer du kunna delta i en Q&A med honom gratis på vår Heroes Main Stage. Begränsat antal platser – först till kvarn på platserna gäller! 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top