Nyheter

Elijah wood från episka sagan om ringen-trilogin

Vi är så glada att välkomna världskända skådespelaren Elijah Wood till Comic Con Stockholm både 4 och 5 november. Elijah är främst känd för rollen som hobbiten Frodo Bagger i filmtrilogin om Härskarringen.

TRÄFFA ELIJAH WOOD

Lördag och söndag kan ni träffa Elijah Wood i området Heroes Meet. För att komma in till Heroes Meet och träffa Elijah måste du köpa en foto- och/eller autografbiljett (utöver vanlig entrébiljett). Här kan du läsa mer om foto- och autografbiljetter. Du kan också köpa en selfie-biljett eller en kombinerad selfie och autografbiljett! Missa inte den här chansen!

Vill du inte träffa Elijah i Heroes Meet-området kommer du kunna delta i en Q&A med honom gratis på vår Heroes Main Stage. Begränsat antal platser – först till kvarn på platserna gäller! 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

fler gäster
fler gäster
Scroll to Top