Nyheter

årets bästa tv-serie

Årets fem bästa TV-serier

Vi presenterar årets fem bästa TV-serier, sammanställt av våra vänner på [Nörd:igt]

House of the Dragon

Återkomsten till Westeros i denna prequel med fokus på House Targaryen är så pass välskriven och välspelad när det kommer till karaktärerna och intrigerna att drakarna, som förvisso är supercoola, ändå blir sekundära. 

Andor

Star Wars har nog aldrig tidigare varit så bra som ur denna dystra vinkel långt från ljussablar och jediriddare om hur en rebellrörelse föds ur pressad desperation under Imperiets hårda stövelklack. Och Stellan… wow!

The Sandman

Med grundmaterialets upphovsman Neil Gaiman’s vakande öga och välsignelse lyckas denna adaption av i princip de två första volymerna av comicförlagan såväl tillfredsställa långtida fans som nytillkomna tittare. 

Stranger Things 4

Den efterlängtade senaste säsongen gav oss inte bara en sedvanlig dos av monster och märkliga ting, utan även en ny favoritkaraktär i Eddie Munson samt ett nostalgiskt musikaliskt uppsving för såväl Kate Bush som Metallica.

Love Death + Robots Vol. 3

Den senaste säsongen av den animerade antologiserien från Tim Miller, David Fincher och de talangfulla studiorna är den starkaste någonsin med spännande stories och snygga animationer – plus robotar!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top