Nyheter

årets bästa spel

Årets fem bästa spel

Vi presenterar årets fem bästa spel, sammanställt av våra vänner på [Nörd:igt]

Elden Ring

Med världsbyggande lore skapad i samarbete med George RR Martin, utmanande bossfighter som alltid i Souls-serien och Hidetaka Miyazakis övergripande handpåläggning är det helt rätt att detta spel blev GOTY!

God of War: Ragnarök

Den direkta uppföljaren till 2018 års succé tar oss vidare i historien om Kratos och sonen Atreus på ett efterlängtat äventyr med överlägset berättande, spelmekanik, design och allmän förbättring från föregångaren. 

Lost Ark

Även om sydkoreanska Smilegate inte fått till en total fullträff i alla lägen är det ändå ett beundransvärt hantverk med tanke på hur svårt det är att slå sig in på MMO-marknaden bland etablerade långkörare. 

Horizon: Forbidden West

Jägarkrigaren Aloys postapokalyptiska äventyr fortsätter i uppföljaren till 2017 års Zero Dawn i ett vackert visuellt mästerverk som expanderar såväl historien som den öppna värld den utspelar sig i. 

TMNT: Shredder’s Revenge

Retronostalgi i dubbel dos med käleksfull känsla för detalj för såväl den klassiska beat ’em up-arkad-genren som 80-talsfranchisen det bygger på, med distinkta karaktärer och spelstil vare sig du vill vara Leo, Don, Mikey eller Rahp!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top