Nyheter

årets bästa film

Årets fem bästa filmer

Vi presenterar årets fem bästa filmer, sammanställt av våra vänner på [Nörd:igt]

Top Gun: Maverick

En legacyquel på en av 80-talets bästa blockbuster-actions som lyckas överträffa till och med originalet! Med en fungerande kärlekshistoria denna gång dessutom, samt en fin hyllning till Val Kilmer!

Wakanda Forever

Fylla tomrummet efter Chadwick Boseman är ingen lätt uppgift men uppföljaren till Black Panther gör sitt bästa för att bearbeta sorgen och samtidigt vidareutveckla Wakanda’s status i MCU och etablera Namor och hans folk. 

Prey

Predator-prequel där ett av filmhistoriens ballaste monster jagar Comanche-krigaren Naru i 1700-talets Amerika. Ingen Arnold eller automatvapen men minst lika mycket överlevnadsinstinkt & badassery!

The Batman

Robert Patttinson var nog lika otippad som Michael Keaton på sin tid i rollen som the caped crusader, men med Matt Reeves mörka regi och Michael Giacchino’s stämningsfulla soundtrack blir det ändå en bättre Batman än på länge!

Guillermo’s Pinocchio

Ej att förväxla med Tom Hanks-rullen från Disney. Här handlar det om stop-motion med del Toro’s udda stil och omfamnande av originalets mörker, toppat med en fantastisk röst-cast!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top