Nyheter

15 saker du inte får missa

Vi har listat 15 saker du inte får missa på årets Comic Con Stockholm!

 1. Träffa våra kändisar i Special Guest Area. Där kan du få en autograf eller ta ett foto tillsammans – en chans du absolut inte vill missa! 
 2. Ta del av aktiviteterna på vår huvudscen Heroes Stage – scenen där vi har alla våra Q&As med gäster, serietecknarpanel osv. Men se till att vara i tid! Panelerna fylls på snabbt och finns bara plats för ca 1000 personer.
 3. Comic Con 💜 Cosplay! Är du på Comic Con måste du kolla in all fantastisk cosplay. Kolla in eller delta i cosplayparaden med Swedish Garrison som avgår två gånger om dagen, SM-kvalet på fredag, WCS-kval på söndag och vår superpopulära cosplayshow Heroes Walk On på lördag.
 4. Deltagare från Lego Master Sverige besöker oss hela helgen och du kan delta i massa roliga workshops i deras monter och kolla på fantastiska Lego-kreationer.
 5. Heroes Talk! Lyssna på intervjuer med intressanta gäster på vår scen med talkshow-känsla mitt mässgolvet. Här kan du också ta del av live drawings med våra serietecknare, spännande paneler, tävlingar och så mycket mer.
 6. Är du nyfiken och gillar att lära dig nya saker? Missa inte vår nya scen Heroes Academy! Scenen har mer utbildande föreläsningar och workshops. 
 7. Kom och häng med våra influencers i Heroes Meet! Snacka lite, ta en bild och få en autograf eller passa på att handla det senaste merchet från din favoritkreatör.
 8. Träffa fler än 70 utställare på Comic Con! Missa inte att besöka Hasbro, Amazon Prime Video och alla andra fantastiska utställare som är på plats hela helgen.
 9. Se till att stilla ditt spelbegär med lite PC-spelande i vår Gaming Zone by Inferno Online, träffa Nintendo och lyssna på roliga spelpoddar i Heroes Academy.
 10. Besök ett av våra populäraste områden Artist Alley och alla fantastiska independent artists som ställer ut där. 
 11. Vill du träffa serietecknare från Marvel och DC? Då får du inte missa Comic Village!
 12. Testa massa roliga spel och shoppa loss i vår Board Gaming Zone powered by Asmodee och SF Bokhandeln.
 13. Häng i vår HBO Max lounge och passa på att föreviga ditt besök med en bild eller titta närmare på drakäggen i sitt glödande näste från succéserien House of the Dragon. 
 14. Konnichiwa! Lär dig ett nytt språk med Stockholms Universitet. Under helgen kommer du kunna testa på koreanska, kinesiska och japanska. 
 15. Sist, men inte minst, får du inte missa den magiska stämningen på plats och passa på att njuta av att vara en del av den kärleksfulla gemenskapen Comic Con står för!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top