Skådespelaren James McAvoy, känd från tex X-men och Narnia, är årets sista Special Guest

Populära skådisen James McAvoy från x-men kommer till comic con

James McAvoy startade sin karriär som skådespelare redan 1995. Hans första stora roll var som Mr. Tumnus i Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet. Han är även känd som Professor Charles Xavier från X-men. Utöver det så är James även känd från His Dark Materials, Split, Deadpool 2, It Chapter Two, Filth, The Last King of Scotland och mycket mer.

kOM OCH TRÄFFA JAMES 4 NOVEMBER

Fredag 4 november kommer James McAvoy till Comic Con. Du kommer då kunna delta i en Q&A med honom på vår största scen Heroes Stage. Du kan även träffa han i vår Special Guest Area och föreviga ert möte med ett foto tillsammans eller få en autograf. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top