Milly Alcock och Fabien Frankel från populära serien House of the Dragon kommer till Comic Con

Skådespelare kända från serien house of the dragon

Skådespelarna Milly Alcock och Fabien Frankel är båda kända från HBOs fantasyserie House of the Dragon (prequel till populära Game of Thrones). Milly har rollen som unga prinsessan Rhaenyra Targaryen och Fabien spelar dorniska riddaren Ser Criston Cole. 

Träffa dem 5 och 6 november

Både lördag 5 november och söndag 6 november har du chansen att träffa Milly Alcock och Fabien Frankel på Comic Con Stockholm. Passa på att fotas tillsammans med dem, få en autograf eller delta i deras frågepaneler på Heroes Stage. Du kommer också ha chansen att fotas med dem båda tillsammans och dessutom med alla våra tre inbjudna skådespelare från House of the Dragon. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top