Vi välkomnar skådespelaren Jenna Coleman, känd från tex Doctor Who

Känd för sin BAFTA-nominerade prestation i Doctor Who

Jenna Coleman är en skådespelare som startade sin karriär 2005 med en roll i “Emmerdale” (en av Storbritanniens största såpoperor). Jenna blev en fanfavorit och vid British Soap Awards 2006 blev hon nominerad till “Best Newcomer”. 

Idag är Jenna Coleman känd för bland annat sin BAFTA-nominerade roll som Clara i Doctor Who och för rollen i Emmy-nominerade serien Victoria. Jenna har dessutom en huvudroll i miniserien The Serpent och spelar Joanna Constantine i Netflix nya serie The Sandman (DC Comics).

kom och träffa Jenna coleman 4 och 5 november

Fredag den 4 november och lördag 5 november kan du hänga med Jenna Coleman på Comic Con Stockholm. Ta chansen att fotas tillsammans med henne, få en autograf eller delta i hennes frågepaneler på Heroes Stage. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top