Skådisen Graham McTavish från serien House of The Dragon gästar oss två dagar

Aktuell i serien House of the dragon

Graham McTavish är en skådespelare som just nu är aktuell i HBO Max serie House of the Dragon (prequel till populära serien Game of Thrones). Han är även känd för sin roll som Dwalin i filmtrilogin The Hobbit, som Dougal MacKenzie och William Buccleigh MacKenzie i serien Outlander och Father Kinley i serien Lucifer.

Graham McTavish har också gjort Loki i olika Marvel-animerade projekt. Han är dessutom känd för sina roller i tv-spelsserien Uncharted, som huvudantagonisten Zoran Lazarević i Uncharted 2: Among Thieves och Charlie Cutter i Uncharted 3: Drake’s Deception.

Träffa Graham McTavish 5 och 6 november

Lördagen 5 november och söndag 6 november kommer du ha chansen att träffa Graham McTavish. Passa på att föreviga ert möte med ett fota eller en autograf. Du kan också delta i frågepanel med honom på vår största scen Heroes Stage. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top