Kval till världens största cosplaytävling

WCS

WORLD COSPLAY SUMMIT-KVAL på comic con stockholm

Vi är så glada att få presentera det svenska kvalet till World Cosplay Summit, världens största cosplaytävling! Tävlingen har hållits i Nagoya sedan 2003 och har stadigt vuxit med fler deltagande länder. 2019 deltog 40 länder från världens alla hörn! WCS-kvalet på Comic Con sker den 6 november. Det här vill du inte missa!

Formatet på tävlingen kommer vara en performance-tävling för par, samma format som final-tävlingen i Nagoya. Vinnarna av kvalet kommer att belönas med en resa till Nagoya där de får boende och mat betald (värde cirka 25 000 kr!), och får tävla mot alla andra länders vinnande team. Vi hoppas att ni är lika peppade som vi att få visa upp vad Sverige går för i världens största cosplay-event! 

ANMÄLAN ÄR NU ÖPPEN

Sista anmälningsdagen är torsdag den 20 oktober och det är de 15 första som skickar in en fullständig anmälan som får delta i kvalet. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top