Nytt för i år – Heroes Academy

heroes academy

Kom och upptäck vår nya kunskapsscen

Vi presenterar en nyhet på Comic Con Stockholm 2022 – Heroes Academy. Heroes Academy är scenen för dig som är nyfiken och gillar att lära dig nya saker. Här kommer du kunna ta del av roliga aktiviteter, intressanta workshops och lärorika föreläsningar. Förhoppningsvis lämnar du med massa ny kunskap, och kanske även ett nyvunnet intresse! 

Det här kan du lära dig mer om på heroes Academy

Lär dig prata koreanska, japanska eller kinesiska. Fördjupa dig i koreansk popkultur och lär dig dansa till k-pop musik. Eller varför inte bli ett robotproffs och lära dig bygga en R2D2 på egen hand? Lyssna på intressanta föreläsningar om tex hur asiatiska studier och queerstudier hänger ihop. Eller ta chansen och kom igång att spela rollspel!

Det här är ett urval av allt det du kommer kunna ta del av på Heroes Academy. Vi kommer presentera fler spännande aktiviteter, workshops och föreläsningar löpande, håll utkik! 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top