Sagan om Ringen-skådisen Sean Astin ersätter David Harbour

sean astin

OMTYCKTA SKÅDESPELAREN FRÅN SAGAN OM RINGEN

Vi är glada att välkomna Sean Astin till Comic Con Stockholm både fredag 5 november och söndag 7 november. Sean ersätter David Harbour som tyvärr behövt ställa in sin medverkan. Har du köpt foto- eller autografbiljett till David? Läs mer här

Sean Astin är en amerikansk skådespelare, regissör, ​​röstkonstnär och producent mest känd för sin roll som Samwise Gamgee i Sagan om Ringen-trilogin. Läs mer Sean Astin här.

träffa sean fredag 5 november och Söndag 7 november

Kom och träffa den populära skådespelaren Sean Astin på Comic Con Stockholm fredag 5 november och söndagen den 7 november. Du kan då fotas tillsammans med honom, skaffa en autograf eller delta i hans frågepanel. Köp din biljett nedan innan det är för sent! 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top