Upplev Comic Con var du än är genom vår livesändning

Heroes Studio

HEROES STUDIO - LIVE FRÅN COMIC CON STOCKHOLM

Upplev Comic Con även om du inte kan vara på plats! Vi kommer sända live från Comic Con Stockholm i vår Heroes Studio powered by Ubisoft och Just Dance hela helgen 5 – 7 november. Du får ta del av intressanta gäster, underhållning, aktuella ämnen, spännande tävlingar och stämningen på plats. Vi sänder fredag till söndag mellan 12.00 – 16.00 på vår Youtube-kanal, börja prenumerera redan idag så missar du inget! 

Över 30 intressanta programpunkter

Till vår studio kommer våra Special Guests såsom Evanna Lynch, känd som Luna Lovegood i Harry Potter. Även populära Youtube-duon Yumi & Tomu, Kodjo Akolor, Johan Egerkrans, internetsensationerna Yehuda & Maya Devir, våra inbjudna internationella serietecknare och många fler kommer besöka studion under helgen.

evanna lynch
delicia day
yehuda maya devir
yumi tomu

Se våra gäster dansa live i studion!

Heroes Studios sponsor Ubisoft Nordic tar med sig helt nya Just Dance 2022 till studion. Dansarna Nino och Julia, kända från TikTok, kommer att vara på plats i studion för en intervju och dessutom bjuda på en grym dansföreställning från den nyaste installationen i serien.

just dance
heroes studio

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top