Träffa Robin & Jacob från Legomaster Sverige

Robin & Jacob Legomaster
Foto: Jakob Dahlström/TV4

FINALISTERNA I LEGOMASTER ROBIN & JACOB KOMMER TILL COMIC CON

Spoiler! Det räckte inte riktigt hela vägen för legobyggarna Robin & Jacob i årets säsong av Legomaster Sverige. Duon som också går under namnet Brickfighters tog sig till final där de snubblade på målsnöret. Men även om de inte vann Legomaster, så var det för tittarna tydligt att de vann varandras vänskap. Nu kommer de båda två till Comic Con! 

BYGGER ETT STORT COMIC CON-INSPIRERAT BYGGE UNDER HELGEN

Under helgen kommer duon bygga på ett stort Comic Con-inspirerat bygge. Besökare är välkomna att se på medans bygget tar form, och kanske passa på att prata lite med legobyggarna. Frågor går annars bra att ställa i den Q&A som kommer hållas under helgen. 

LEGO WORKSHOPS

För den som är intresserad av att lära sig mer om grundläggande legoteknik, till exempel hur man får ihop en boll med legobitar, eller vad är hemligheten bakom Jacobs numera välkända ormar, så blir det workshops några gånger om dagen. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top