Harry Potter-skådisen Evanna Lynch till Comic Con

evanna lynch

TRÄFFA EVANNA LYNCH FREDAG 5 NOVEMBER

Omtyckta Evanna Lynch är mest känd för sin roll som Luna Lovegood i Harry Potter-filmerna. Fredag den 5 november kommer Evanna till Comic Con Stockholm. Ta chansen att träffa henne, fota er tillsammans eller få en autograf. 

FOTAS TILLSAMMANS ELLER FÅ EN AUTOGRAF

Evanna Lynch kommer till Comic Con Stockholm fredag 5 november. För att ta en bild tillsammans med henne eller få en autograf behöver du köpa till en sådan biljett (klicka nedan för att köpa biljett). Du kan också delta i en frågepanel med Evanna, då behöver du bara en inträdesbiljett till Comic Con. Alla frågepaneler ingår i biljettpriset, men kom i tid då det kan bli fullsatt. 

nominerades nyligen till en IFTA

Evanna Lynch nominerades nyligen till en IFTA för sin titelroll i det oberoende inslaget My Name is Emily som hade premiär i slutet av förra året på Toronto Film Festival. Hon kan också ses i Danny and the Human Zoo för BBC1 mot Lenny Henry. Hon har dessutom en av huvudrollerna tillsammans Ian Harding i Dynamite. Andra meriter inkluderar festivalfilmen GBF spelandes mot Megan Mullally, Rebecca Gayheart och Sasha Pieterse.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top