Filmpaneler med vår partner MovieZine

Moviezine panel

MOVIEZINE KÖR FYRA PANELER PÅ COMIC CON

Älskar du film och TV? Då ska du besöka våra filmpaneler som vi kommer köra tillsammans med vår partner MovieZine hela helgen den 5-7 november på Comic Con Stockholm. Panelerna kommer handla om de aktuella ämnena nedan:

  • Vi firar Sagan om Ringen som fyller 20 år
  • Moviezine rekommenderar – film & serietips inför vintern
  • MovieZine tillsammans med gäster diskuterar filmer baserade på TV-spel – topp eller flopp?
  • Marvel vs DC Comics – Filmmixern debatterar

SVERIGES STÖRSTA SAJT FÖR FILM, SERIE OCH SPEL

MovieZine startade 2003 och agerar inom film & TV. De ger dig de hetaste nyheterna, recenserar de senaste titlarna och intervjuar de största namnen. MovieZine vill underhålla, inspirera och göra det enkelt för dig att hitta film och serier som passar just dig. 

moviezine logo

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top