Premiär! Kliv in i replika av ikoniska Millennium Falcon från Star Wars

swedish falcon

FÖR FÖRSTA GÅNGEN KAN DU NU KLIVA IN I KOPIAN AV IKONISKA STAR WARS-SKEPPET

På Comic Con Stockholm den 5-7 november kommer du ha chansen att kliva in en life size replika av cockpiten till rymdskeppet Millennium Falcon från Star Wars. Det är helt gratis att ta sig en titt i det ikoniska skeppet och du har även möjlighet att ta kort i och utanför cockpiten. 

VILL INSPIRERA ANDRA HÄNDIGA FANS

Idén om The Swedish Falcon växte fram för över två år sedan på en flygresa där Esma Songelin och Thomas Nixon skissade ner projektet på servetter i flygplatsbaren. De har arbetat flitigt och lagt ner sina hjärtan i projektet. Nu är skeppet äntligen färdigt och redo att för första gången ta emot sina fans. Med projektet hoppas Esma och Thomas från The Swedish Falcon att kunna inspirera andra händiga fans att våga ta tag i sina drömmar och bygga egna props och replikor.  

swedish falcon
swedish falcon

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top