Nyhet! Board gaming Zone powered by Asmodee och Sci-Fi bokhandeln

board gaming zone

KOM OCH UPPTÄCK VÅRT NYA OMRÅDE BOARD GAMING ZONE

Älskar du brädspel av alla de slag? Perfekt! Science fiction bokhandeln och Asmodee Nordics fixar en fullmatad Board Gaming Zone med ett urval av de bästa spelen, från nyheter till beprövade klassiker för alla olika åldrar. Vi står för tärningar, meeples, turneringar och spelledare som hjälper dig att sätta igång direkt – du står för gott humör och upptäckarglädje!

Slå dig ner vid ett av våra spelbord och testa något av nedan spel hela helgen 5-7 november! Håll också koll på vår Board Gaming Zone-sida där vi kommer uppdatera med fler spel och aktiviteter.  

TESTA DE HÄR ROLIGA SPELEN I VÅR BOARD GAMING ZONE

En bild säger mer än tusen ord. Dixit är ett förtrollande spel som framkallar din fantasi. Upptäck 84 drömlika illustrationer och tolka dem.

Du och ditt team har uppdraget att hitta botemedel mot tre sjukdomar som hotar Europa. Baserat på den bästsäljande Pandemic fortsätter Pandemic: Hot Zone Europe betona lagarbete och samarbete.

Trollkarlsvärlden i Harry Potter möter Storbritanniens smash-hit bästsäljande spel Dobble. Kan du se den matchande magiska bilden mellan två kort i en lekfull kamp som kräver snabb observation?

Exploding Kittens är ett prisbelönt kortspel som är roligt, mördande och oändligt omspelbart. “Det är som Uno, förutom att det finns getter, magiska enchiladas och kattungar som kan döda dig.” – CNN

VILKA ÄR SCI-FI BOKHANDELN OCH ASMODEE

Science fiction bokhandeln och Asmodee är de som gör det här roliga området möjligt!
Science fiction bokhandeln är specialister på allt fantastiskt och nördigt! Våra hyllor dignar av science fiction, fantasy och skräck i bok, serie och filmform och vi har också välmatade bräd-, roll- och figurspelsavdelningar.

Asmodee är alltid på jakt efter de bästa spelen du kan spela. Oavsett om du letar efter ett roligt spel för familjen, en engagerande konflikt mellan vänner eller en spännande face-off, har Asmodee något åt dig.

asmodee logga
logga sf bokhandeln

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top