Once upon a time – stjärnan Lana Parrilla till Comic Con

Lana Parrilla

TRÄFFA LANA PARRILLA FREDAG OCH LÖRDAG PÅ COMIC CON

Once Upon a Time är en av de allra mest populära serierna bland våra besökare. Och en av de serier som ni allra mest önskar gäster ifrån. Därför är vi extra glada att annonsera Lana Parrilla som spelar Regina Mills / Den Onda Drottningen i hitserien som gäst hos oss på Comic Con Stockholm. 

Du kan träffa Lana Parrilla under fredagen och lördagen på Comic Con som sker den 5-7 november på Kistamässan. R

VUNNIT PRIS FÖR BÄSTA SKURK

Lana Parrilla har vunnit flera priser för sin insats som Regina Mills i Once Upon a Time. Bland annat har hon blivit framröstad som TV Guides Best Villain två år i rad. 

Hon har också medverkat i en rad andra serier, som Spin City, 24, Six Feet Under och Lost. 

TA EN BILD TILLSAMMANS MED LANA PARRILLA

På Comic Con finns en rad sätt att träffa Lana Parrilla. Om du vill delta i en av hennes frågepaneler så behöver du bara en inträdesbiljett till Comic Con. Alla frågepaneler ingår i biljettpriset, men kom i tid då det kan bli fullsatt. För att ta en bild eller en få en autograf behöver du köpa till en sådan biljett. Dessa biljetter släpps inom kort. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top