Panelen snackar upp kommande The Suicide Squad

Heroes Studio

I våras samlade vi experterna från Sveriges största filmsajt Moviezine för att snacka kommande storfilmen The Suicide Squad. Nu börjar det närma sig premiär (6 augusti) så det passar väl bra att fundera på obesvarade frågor som, är filmen en uppföljare? En remake? Kommer Sylvester Stallones talande haj gå hem? Kommer Harley Quinn stjäla showen återigen? Med mera! 

IN JAMES GUNN WE TRUST!

Regisserar The Suicide Squad (också kallad Suicide Squad 2) gör omtyckta James Gunn som tidigare lyckats med att locka fram skratt hos sin publik i Marvels Guardians of the Galaxy 1 och 2. Om man får tro panelen ser detta ut att bli ett lyft från tidigare regissör (David Ayer) av Suicide Squad. – Lite mer kompetent, lite hårdare och lite roligare, tror Fanny Degerfelt. 

The Suicide Squad har premiär den 6 augusti. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top