Så håller vi ett säkert Comic Con i november

Comic Con Stockholm

Det är vår högsta önskan att kunna arrangera ett Comic Con Stockholm som planerat den 5 – 7 november 2021. I takt med FHM’s mer och mer optimistiska framtidsutsikter och regeringens lättade restriktioner, har vi börjat tro på och planera för att det kommer bli ett Comic Con Stockholm i höst!

ER SÄKERHET ÄR VÅR STÖRSTA PRIORITET

Er säkerhet är fortsatt vår största prioritet och därför har vi, förutom de skärpta sanitära krav som Kistamässan har, vidtagit följande åtgärder för att kunna hålla ett säkert Comic Con i november:

  • Begränsat antal besökare per dag – Att besöka Comic Con kan ibland vara ett virvlande äventyr i trängsel med likasinnade. En del finner tjusning i den biten också, men i år sätter vi tyvärr stopp för detta och ger i stället varje besökare mer utrymme att röra sig på för att undvika trängsel. Detta betyder såklart att vi kommer släppa betydligt färre biljetter än vanligt, vänta därför inte för länge med att skaffa din biljett då efterfrågan är stor!
  • Utökade öppettider – Vi gör om fredagen till en heldag och håller öppet redan från klockan 10.00, detta ger besökare möjlighet att sprida ut sig under dagen och över eventet.
  • Endast förköp – För att minimera trängsel i entrén säljer vi inga biljetter på plats. Endast förköp via Ticketmaster gäller!
  • Bredare gångar – för att undvika trängsel har vi gjort gångarna i mässhallen bredare i år.

Vi uppdaterar våra åtgärder enligt regeringens riktlinjer och för att DU ska känna dig helt säker när du besöker Comic Con och Kistamässan.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top