Skådespelerskan Felicia Day gästar Comic Con Stockholm

FELICIA DAY - QUEEN OF THE GEEKS

Äntligen känner vi oss redo att avslöja nyheten att Felicia Day ‘Queen of the Geeks’, kommer till Comic Con Stockholm i höst. Felicia var tidigare bokad till eventet i Göteborg, men eftersom vi ännu inte har ett nytt datum för det eventet, kommer Felicia att gästa oss i Stockholm istället. 

KÄND FRÅN SUPERNATURAL

Felicia är känd för sin medverkan i TV-serien och långköraren Supernatural, som efter 15 säsonger nyligen sände sitt sista avsnitt. Hon gestaltade också karaktären Vi i kultförklarade Buffy och Vampyrerna.

SPELADE WOW UNDER TID AV ARBETSLÖSHET - SKAPADE THE GUILD

Felicia är också producent och har bland annat skapat webproduktionen The Guild som handlar om ett gäng MMORPG-spelare. Något som Felicia själv kunde relatera till då hon spenderade tiden med att spela World of Warcraft när hon var arbetslös. Felicia har också skrivit boken Embrace your Weird. Allt detta sammantaget har gett henne smeknamnet Queen of the Geeks, något som hon själv ödmjukt förnekar att hon är. 

TRÄFFA FELICIA DAY LÖRDAG OCH SÖNDAG

Du kan träffa Felicia Day under lördagen och söndagen på Comic Con Stockholm. Du kan köpa en fotobiljett och föreviga mötet, eller en autograf. Vill du delta på Q&A med Felicia Day så behöver du bara en biljett till Comic Con. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top