Årets Bästa Rollspels-poddar 2020

årets bästa rollspels-poddar

Att rollspelspodden Critical Role är oerhört populär märkte vi inte minst då röstskådespelaren och Dungeon Mastern Matthew Mercer gästade oss på Comic Con Stockholm hösten 2019. Tusentals Critters från hela Sverige och Europa strömmade till Kistamässan. Så föga förvånade är vi att Critical Role tar hem förstaplatsen när ENnies-vinnande Sweden Rolls listar årets bästa rollspelspoddar! 

Vi hittar också en svensk Actual Play-podd på listan, tillsammans med massa andra härliga tips. Tack till Sweden Rolls för listan! 

Otroligt underhållande podd som i snart tre år har levererat på väldigt hög nivå.

Två ärrade spelskapare som diskuterar rollspel, game design och annat. Väldigt informativ och underhållande podd!

Vårt svenska bidrag på listan. Har vunnit ENnies två år i rad nu vilket talar sitt tydliga språk. En mörk och seriös actual play, alltid med ett produktionsvärde i världsklass! 

Inte en podd för dig som är känslig för flams, men söker man en rollspelspodd som får en att vrida sig av skratt finns ingen bättre! Inne på sin tredje kampanj och visar inga tecken på att sakta ner.

1. Critical Role

Med det engagemang denna podcast väcker är det svårt att argumentera annat än att de är världens bästa rollspelsodd. Alltid utmärkt kvalité såväl i äventyrskonstruktion och rollspelande!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top