Årets Bästa Spel 2020

årets bästa spel

Vi bad våra vänner på [NÖRD:IGT] att sammanfatta årets bästa spel. Både vikingar och samurajer tog sin in på listan, och inte helt överraskande, ett alldeles nysläppt spel. Kolla nedan för hela listan. 

1. ASSASSINS CREED- VALHALLA (Ubisoft)

Det ultimata “samla-pluppar-i-öppen-värld-spelet” med vikingar och brittiska öarna som backdrop, bästa installationen i serien som bara blivit bättre och bättre på senaste. 

2. CYBERPUNK 2077 (CD Projekt Red)

Ett av de mest efterlängtade spelsläppen någonsin som trots buggar och förseningar lyckas leverera en fantastisk färgsprakande framtidsvärld i förstaperson.

3. FINAL FANTASY VII REMAKE (Square Enix)

Remake av det klassiska och förmodligen bästa spelet i FF-serien som är trogen originalet samtidigt som man expanderar på det, med uppdaterat stridssystem och mer att vänta framöver!

4. GHOST OF TSUSHIMA (Sucker Punch)

Stämningsfull samurai-simulator i brist på annan beskrivning, med enkel men ändå djup spelmekanik som sveper med dig på ett blåsigt äventyr i feodala Japan. 

5. THE LAST OF US PART II (Naughty Dog)

Uppföljaren som knappast lär lämna någon oberörd oavsett åsikt om de narrativa vändningarna, som återförenar oss med Ellie, Joel och en hel del nya karaktärer i postapokalypsen.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top