Comic Con Stockholm flyttas fram

comic con

Nytt datum för Comic Con Stockholm: 5 - 7 november 2021

Med anledning av det fortsatt rådande läget kring Coronaviruset har vi behövt ta det tråkiga beslutet att flytta fram Comic Con Stockholm, allt för att kunna leverera ett så säkert och högklassigt event som möjligt.

Den glada nyheten är att vi redan nu har ett nytt datum och ser fram emot att kunna leverera ett riktigt kick-ass event till höstlovet 2021. Det nya datumet är 5 – 7 november, vilket ger oss mycket mer tid att planera ett ännu bättre event som du absolut inte vill missa! 

Information till dig som redan köpt biljett

Biljetten kommer du per automatik kunna nyttja vid det nya datumet, så håll i din biljett och börja peppa! Har du köpt en fredagsbiljett gäller den fredag 5 nov, lördagsbiljett gäller lördag 6 nov och söndagsbiljett gäller söndag 7 nov. Weekendbiljetter gäller hela helgen 5 – 7 nov. 

Det skulle betyda mycket för oss på Comic Con om du hänger med oss till det nya datumet så vi hoppas att du vill behålla din biljett!

Vill du göra ett återköp?

Har du inte möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att göra ett återköp. Detta är möjligt via Ticketmasters formulär till och med 30 november 2020. 

Comic Con Stockholm arbetar hårt med säkerhets- och sanitetsplaner för att säkerställa att våra evenemang ska vara säkra platser att mötas och göra affärer under de kommande månaderna och åren. Vi investerar i ett brett utbud av lösningar, från ökade hygienprocedurer till teknik för att underlätta social distans och en oklanderlig sanitetsnivå. Inga åtgärder är för stora för oss när det kommer till att, på alla sätt möjliga, bevara hälsan och säkerheten för både personal, utställare och besökare.

För att täcka det stora intresset för Comic Con Stockholm och för att kunna arrangera ett så säkert event som möjligt kommer vi bland annat utöka öppettiderna. Det innebär att vi på fredagen 5 nov kommer ha öppet kl 10.00 – 19.00. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top