Asmodee ger er fem speltips

5 GALET ROLIGA SPELTIPS FRÅN ASMODEE​

Visst finns det få saker som går upp emot en härlig spelkväll tillsammans med vännerna eller familjen? Vi har tagit hjälp av Asmodee för att ge er fem roliga tips på spel, oavsett om det är en varm sommarkväll eller en kylig vinterdag. Kolla in Asmodee’s hemsida här

asmodee speltips
ticket to ride

Ticket to Ride: Amsterdam

Ticket to Ride: Amsterdam tar dig genom Amsterdams gator. Skjut dina vagnar genom Amsterdams gator på 1700-talet. Använd ditt guld och silver klokt och hitta den kortaste vägen genom hamnar, kanaler och lager till din destination. En ny titel från den oerhört populära Ticket to Ride-serien.

bermuda pirates

Bermuda Pirates

Du och dina medspelare är pirater som plundrar efter skatt i den fruktade Bermudatriangeln. Du måste fånga så mycket skatt som möjligt utan att dras under av någon av de ständigt närvarande bubbelpoolerna. Bermuda Pirates blandar om fingerfärdighet med minnes- och observationsförmåga. På din tur skjuter du ditt piratskepp med ett finger. Under spelbrädet finns magneter som kommer att fånga ditt skepp om du kommer för nära, undvika dem och vara den första att fånga fyra skatter.

just one

Just One

Just One är ett fantastiskt partyspel för alla åldrar där spelarna samarbetar för att upptäcka så många ord som möjligt. Spelarna monterar 13 kort med olika ord på dem. En spelare väljs som “gissare” och de andra skriver bara ett ord för att beskriva ordet på kortet framför dem. Om några spelare skriver samma ord kastas dessa ord. Målet med spelet är att gissaren ska gissa rätt ord. För varje korrekt gissning får spelaren en poäng – till högst 13. Och för varje fel tappar spelaren det aktuella kortet samt det nästa i högen, vilket innebär en totalförlust på 2 poäng.

unlock

Unlock!

Unlock! är ett kortspel med samarbete i fokus, inspirerat av escape rooms som använder enkla system som låter dig undersöka scener, kombinera föremål och lösa gåtor. Spela Unlock! och ge dig ut på stora äventyr medan du sitter vid ett bord med bara kort och en companion app som kan ge dig ledtrådar, kontrollera koder, övervaka återstående tid, etc.

marvel champions

Marvel Champions

Iron Man och Black Panther samarbetar för att hindra Rhino från att springa igenom gatorna i New York. Kapten Marvel och Spider-Man slåss mot Ultron när han hotar global förintelse. Har du vad som krävs för att gå med dessa legendariska hjältar och bli mästare?
Hoppa in i Marvel Universe med Marvel Champions: The Card Game, ett kooperativt Living Card Game® för en till fyra spelare!
Marvel Champions: The Card Game bjuder in spelare att förkroppsliga ikoniska hjältar från Marvel Universum när de kämpar för att hindra ökända skurkar från att genomföra sina avskyvärda komplotter.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top