Nytt roligt område – Board Gaming Zone

board gaming zone

SPELA ROLIGA SPEL I VÅRT NYA OMRÅDE BOARD GAMING ZONE

Älskar du brädspel av alla de slag, eller vill du testa en ny hobby? Perfekt! Då kan vi glatt informera att Science fiction bokhandeln och Asmodee Nordics dukar upp en fullmatad Board Gaming Zone med ett urval av de bästa spelen, från nyheter till beprövade klassiker för alla olika åldrar. Kom och testa massa spännande spel, träffa härliga människor och ha en superrolig stund helt enkelt! 

Det här kan du uppleva i Board Gaming Zone

Science fiction bokhandeln och Asmodee står för tärningar, meeples, turneringar och spelledare som hjälper dig att sätta igång direkt – du står för gott humör och upptäckarglädje! Du kommer även kunna delta i roliga tävling under helgen. Mer information om det här kommer. 

Läs mer om Board Gaming Zone här. 

asmodee board game
board game

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top