Crunchyroll tipsar om 5 anime-serier

5 tips på anime-serier

5 tips på sevärda anime-serier

De flesta känner nog igen att de har lite mer tider över i dessa tider när allt är lite annorlunda. Därför tog vi hjälp av streamingtjänsten Crunchyroll som är specialiserade på anime och manga för att få lite heta tips på serier att titta på. Kolla nedan för deras 5 tips på anime-serier att titta på när du stannar hemma. Vi kan samtidigt glatt annonsera att vi kommer visa exklusivt material från Crunchyroll på kommande Comic Con Stockholm! 

1. MY HERO ACADEMIA

Izuku har drömt om att vara en hjälte hela livet – ett högt mål för vem som helst, men särskilt utmanande för ett barn utan supermakter. Det stämmer, i en värld där åttio procent av befolkningen har någon form av supertalang, hade Izuku otur nog att födas helt normalt. Men det räcker inte för att hindra honom från att anmäla sig till en av världens mest prestigefyllda hjälteakademier. 

Följ med honom på väg mot att bli en symbol för rättvisa och kliv in i en värld som kommer att fascinera dig med dess superhjältar och deras färgglada förmågor. Här kan du titta på My Hero Academia på Crunchyroll. 

2. FOOD WARS

Food Wars fokuserar på Yukihira Soma, en gymnasieelev som är fast besluten att överträffa sin fars kulinariska färdigheter. En dag beslutar hans far att stänga deras familjerestaurang och finslipa sina färdigheter i Europa. Innan han lämnar registrerar han Soma i en elitkulinarisk skola som är extremt svår att komma in med en examen på bara 10 procent. Kommer Soma att förbättra sina färdigheter, eller kommer köket att visa sig vara för varmt?

Gå ut på en resa genom matkrigens kulinariska värld och bevittna en mängd rätter som hoppar ur skärmen med sin doft. Men se upp: Du bör inte titta på detta på tom mage! Här kan du titta på Food Wars på Crunchyroll. 

3. TOWER OF GOD

Nå toppen, så blir allt ditt. På toppen av tornet finns allt i denna värld, och allt kan bli ditt. Du kan bli en gud. Det här är berättelsen om början och slutet av Rachel, flickan som klättrade upp i tornet så att hon kunde se stjärnorna, och Bam, pojken som inte behövde något annat än henne.

Gå med den unga pojken Bam på sin uppstigning genom dödliga prövningar och förbryllande rum. Tillsammans med sin vän Khun och krokodilmannen Rak kommer han att göra allt för att komma tillbaka till den person han behöver mest. Här kan du titta på Tower of God på Crunhcyroll. 

4. THE RISING OF THE SHIELD HERO

En ödesdiger dag hittar Naofumi Iwatani en bok i biblioteket som kallar honom till en annan värld. Han har i uppdrag att gå med i svärdet, spjutet och bågen som en av de fyra kardinalhjältarna och slåss mot Waves of Catastrophe som Shield Hero. Naofumi är exalterad över utsikterna till ett stort äventyr och åker med sitt parti. Men bara några dagar senare blir han förrådd och förlorar alla sina pengar, värdighet och respekt. Han kan inte lita på någon längre, han använder hjälp av en liten tvättbjörnflicka som heter Raphtalia och tar på sig vågorna och världen. Men kommer han verkligen hitta ett sätt att välta denna desperata situation? Här kan du titta på The Rising of the Shield Hero på Crunchyroll. 

5. ONE PIECE

En av de mest framgångsrika och älskade anime som någonsin producerats, fullt tillgängliga på Crunchyroll. Gå med Monkey D. Luffy och hans stråhattbesättning på sin resa för den största skatten genom tiderna och upplev en av de största animerade berättelserna som någonsin berättats från början. Den kan verka lång men du kommer inte ångra det! Här kan du titta på One Piece på Crunchyroll. 

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top