Nytt datum för Comic Con Stockholm

nytt datum ccs

Nytt datum för Comic Con Stockholm;
5-7 mars 2021

Vi har tagit beslutet att flytta fram Comic Con Stockholm med anledning av det rådande läget kring Coronaviruset (Covid-19). Det nya datumet blir den 5-7 mars 2021, vilket ger oss mycket tid att planera ett ännu grymmare event som du absolut inte vill missa!

Köp billigare biljett nu! 
Biljettförsäljningen är öppen och nu kan du köpa Early Bird-biljetter till billigare pris – passa på att göra en bra deal innan priset höjs. Köp din biljett här

Biljetten kommer du per automatik kunna nyttja vid det nya datumet, så håll i din biljett och börja peppa! Har du köpt en fredagsbiljett gäller den fredag 5 mars, lördagsbiljett gäller lördag 6 mars och söndagsbiljett gäller söndag 7 mars. Weekendbiljetter gäller hela helgen 5-7 mars. 

Det skulle betyda mycket för oss på Comic Con om du hänger med oss till det nya datumet så vi hoppas att du vill behålla din biljett!

Vill du göra ett återköp? 
Har du inte möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att göra ett återköp. Detta är möjligt via Ticketmasters formulär till och med 26 juni 2020. 

Comic Con är en magisk upplevelse för både stora och små. Vi har fortfarande mycket spännande innehåll kvar att presentera till Comic Con Stockholm, håll utkik här på vår hemsida och sociala medier för att inte missa något.

Comic Con Stockholm arbetar hårt med säkerhets- och sanitetsplaner för att säkerställa att våra evenemang ska vara säkra platser att mötas och göra affärer under de kommande månaderna och åren. Vi investerar i ett brett utbud av lösningar, från ökade hygienprocedurer till teknik för att underlätta social distans och en oklanderlig sanitetsnivå. Inga åtgärder är för stora för oss när det kommer till att, på alla sätt möjliga, bevara hälsan och säkerheten för både personal, utställare och besökare.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top