Figgehn Tipsar om 5 spel

FEM ROLIGA SPELTIPS FRÅN FIGGEHN

Vill ni ha tips på saker att fördriva tiden med under dessa omständigheter då man spenderar mycket tid hemma? Då har ni tur! Vi har tagit hjälp av youtubern Figgehn, som kommer till både Comic Con Stockholm och Göteborg i år, för att tipsa om fem roliga spel!

figgehn tips

1. För kreatören - Passpartout the Starving Artist

Även du kan bli en fantastisk konstnär! Kämpa mot subjektivitet och försök sälja din konst till petiga kunder för att ta dig fram på den förvirrande konstscenen! Din största fiende på vägen är ditt dyra vin- och baguetteberoende! Kommer din konst att hamna i Louvren eller på dina föräldrars kylskåp?

Kolla in när Figgehn testar spelet här.

2. För krigaren - Battlefield V

Ge dig in i mänsklighetens största konflikt i Battlefield™ V. Serien återvänder till sina rötter med en nyskapande skildring av andra världskriget. Spela multiplayer över hela världen eller utforska människoöden i en krigshärjad värld i War Stories för en spelare.

Kolla in när Figgehn testar spelet här.

3. För byggaren - Scrap Mechanic

Gå in i det kreativa paradiset Scrap Mechanic! Bygg fantastiska maskiner, gå på äventyr med dina vänner och försvara mot vågor av onda Farmbots i denna fantasifulla multiplayer-överlevnadssandlåda. Med Scrap Mechanics kraftfulla skapandeverktyg kan du konstruera dina egna äventyr!

Kolla in när Figgehn testar spelet här.

4. För strategen - Hearts of Iron IV

Segern är till hands! Din förmåga att leda din nation är ditt högsta vapen, strategispelet Hearts of Iron IV låter dig ta kontroll över alla nationer under andra världskriget; den mest engagerande konflikten i världshistorien.

Kolla in när Figgehn testar spelet här.

5. För alla - Minecraft

Utforska världar utan slut och bygg allt från enkla hem till storslagna slott. Spela i kreativt läge med oändliga resurser eller utforska djupet i överlevnadsläget, där du måste tillverka vapen och rustningar för att besegra farliga varelser. Skapa, utforska och överlev ensam eller med kompisar.

Kolla in när Figgehn testar spelet här.

speltips

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top