Officiella postern för Comic Con Stockholm 2020

Postern till Comic Con Stockholm 2020 skapad av Michaela Stjerndal

Till Comic Con Stockholm har vi sedan ett par år tillbaka haft en unik poster varje år. Vinnaren av postertävlingen 2020 är det här supersnygga bidraget, skapad av Michaela Stjerndal. Michaela kommer även få ett bord i vårt Artist Alley, där du har möjlighet att träffa henne och köpa konsten. Här kan ni kolla in hennes Instagram. 

Temat på tävlingen var “Where heroes meet”. Det första jag tänkte på var den klassiska fantasy-krogen! Jag ville förmedla känslan av att det är här allt kul händer och olika genrer möts. Det svåra var att rymma det på en poster. Postern har lite starkare inslag av “comic”-stilen än vanligt för mig, men jag gillar alltid att förenkla former och harmonisera färger. Man ser nog vilken som är min favortifärg!

poster CCS

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top