Viktig info inför biljettsläpp 27 februari

Vi förändrar biljettförsäljningen för att ge er den bästa möjliga upplevelsen.

Som utlovat kommer vi inför årets event genomföra ett antal större förändringar gällande biljettförsäljningen och hur vi hanterar det stora intresse som finns för Comic Con Stockholm. Alla förändringar, stora som små, har besökarens bästa som utgångspunkt och vi hoppas verkligen att detta ska leda till att alla ska kunna få den bästa möjliga upplevelsen. 

biljetter comic con
  • Alla biljetter till eventet kommer endast att kunna köpas via Ticketmaster.se. Vi kommer därmed inte längre erbjuda någon försäljning vid dörren (däremot kommer man såklart fortfarande kunna köpa biljett via Ticketmasters hemsida förutsatt att det finns biljetter kvar).
  • Vi har begränsat antalet tillgängliga biljetter per dag. Detta innebär betydligt färre biljetter per dag, och vill man t ex gå på lördagen gäller det att vara ute i god tid då denna dag alltid sålt slut.
  • I samband med detta kommer vi också, i så stor utsträckning det går, arbeta hårt för att göra varje dag unik med mer specifikt innehåll för alla dagarna istället för att koncentrera det mesta till lördagen. Det kommer med andra ord finnas många anledningar till att gå andra dagar än just lördagen eller att helt enkelt gå flera dagar.
  • Bredare gångar i hallen för att undvika ”flaskhalsar” och skapa öppnare ytor. Detta kommer också naturligt av färre besökare tillåtna per dag.
  • Tydligare skyltning och information vid entré och kring våra olika områden vad som gäller och vilka regler som finns.
  • Ett betydligt större område för våra Special Guests för att hantera den köbildning som kan uppstå. Vi kommer även erbjuda förköpsbiljetter i större grad till tidsbestämda sessioner (autografer och foton), så att man har en specifik biljett till en specifik tid. Detta så man dels vet vilket tid man behöver infinna sig på plats, samt veta att man är garanterad sin autograf eller sitt foto. Biljetter till dessa kommer fortfarande finnas tillgängliga för köp på plats, men endast i det antal baserat på vad som tidigare förköpts.

Förändringar:

Det finns självklart mer än det som nämns ovan som vi kommer utveckla och jobba mer med, men dessa är de stora direkta förändringar som kommer ske. Och med detta hoppas vi såklart att vi ses igen i september för årets Comic Con upplevelse!

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top