Katherine McNamara gästar på fredagen med tema skräck

Katherine McNamara gästar på fredagen med tema skräck

Vi är glada att annonsera ytterligare en gäst till Comic Con Stockholm 2019. Det är skådespelaren Katherine McNamara som ansluter till årets line-up.

Katherine McNamara

Känd från TV-serien Arrow och Shadowhunter

Katherine McNamara är en skådespelare som är aktuell i populära TV-serien Arrow som Mia Smoak / Black Star. Känd för publiken är hon också för sin roll som Clary Fray i Shadowhunters: The Mortal Instruments, som är baserad på en bästsäljande bok av Cassandra Clare.

McNamare började sin karriär på Broadway redans om 13-åring då hon spelade mot Catherine Zeta-Jones och Angela Lansbury i A Little Night Music. Hon har sedan dess haft flera roller inom teater och på Broadway.

Filmdebuten gjorde Katherine i Warner Brothers Picture, New Year’s Eve (2011). Andra filmroller inkluderar  rollen som Sonya I Maze Runner: The Scorch Trials (2015) trilogin, och Maze Runner: The Death Cure (2018), Contest (2013), Tom Sawyer and Huckleberry Finn (2015), MONSTERVILLE: Cabinet of Souls (2015).

Fredagen under Comic Con infaller i år den trettonde, så vi har tema skräck hela dagen. Eftersom Katherine är känd för sin roll som Clary Fray i övernaturliga serien Shadowhunters (Shadowhunters är en ras människor som har ängla-blod), passar hon utmärkt som gäst. Hon kommer även vara där under lördagen.

Du kan köpa din fotobiljett med Katherina McNamara redan nu. Du behöver en inträdesbiljett till mässan, med en VIP-biljett finns en särskild entré till Special Guest Area.

Dela

Senaste Nyheterna

Följ oss!

Scroll to Top