SPECIAL GUESTS

Här hittar ni all info gällande våra specialinbjudna gäster till Comic Con Stockholm, som alla kommer delta i frågepaneler, signeringar och fotograferingar. Din inträdesbiljett ger dig fri tillgång till frågepanelerna och vår Special Guest Area, där du får chansen att träffa samtliga gäster. Observera dock att det kostar extra för att få en autograf eller fotograferas med gästerna. Man kan betala med både kontanter och kort.

Gästlista och och schema uppdateras kontinuerligt.

Iain Glen
(Game of Thrones, Resident Evil m.fl.)
IMDB

Lördag & söndag

Autograf: 200 kr
Foto: 300 kr

Cobie Smulders
(How I Met Your Mother, Avengers)

Lördag & söndag
Autograf: 250 kr
Foto: 400 kr

FAQ

  • Förvänta dig långa köer till både frågepaneler och signerings- och fotograferingssessionerna. Se till att vara på plats i god tid.
  • Observera att “photo shoot” refererar till professionella fotosessioner i vår Special Guest Area och inkluderar ett utskrivet foto som man hämtar upp senare på utsatt tid. En extra fotokopia kostar 50 kr.
  • Autografbiljett köps direkt på plats i vår Special Guest Area, och det kan finnas möjlighet att köpa mer än en autograf om tid tillåter.
  • Vissa av våra gäster kan ställa upp på selfies eller liknande, men detta är också begränsat till om tid finnes till detta. Det är alltid upp till gästen själv att bestämma om den vill vara med på bild eller inte. 

Alla våra gäster kommer att delta i den mån deras arbetsscheman tillåter, och detta kan därför vid vissa fall innebära att en gäst måste avboka sitt deltagande. Vi återbetalar inte köpta biljetter vid en sådan situation då detta är utom vår kontroll.