SPECIAL GUESTS

Här hittar ni all info gällande våra specialinbjudna gäster till Comic Con Stockholm, som alla kommer delta i frågepaneler, signeringar och fotograferingar. Din inträdesbiljett ger dig fri tillgång till frågepanelerna och vår Special Guest Area, där du får chansen att träffa samtliga gäster. Observera dock att det kostar extra för att få en autograf eller fotograferas med gästerna. Man kan betala med både kontanter och kort.

Gästlista och och schema uppdateras kontinuerligt.

FAQ

  • Biljetter till autograf och fotografering köpes direkt på plats i vår biljettmonter bredvid Special Guest Area och det kan finnas möjlighet att köpa mer än en autograf om tiden tillåter. Fotograferingsbiljett max 1st per person.
  • Förvänta dig långa köer till både frågepaneler och signerings- och fotograferingssessionerna. Se till att vara på plats i god tid.
  • Observera att “photo shoot" refererar till professionella fotosessioner i vår Special Guest Area och inkluderar ett utskrivet foto som man hämtar upp senare på utsatt tid.
  • Vissa av våra gäster kan ställa upp på selfies eller liknande, men detta är också begränsat till om tid finnes till detta. Det är alltid upp till gästen själv att bestämma om den vill vara med på bild eller inte. 

Alla våra gäster kommer att delta i den mån deras arbetsscheman tillåter, och detta kan därför vid vissa fall innebära att en gäst måste avboka sitt deltagande. Vi återbetalar inte köpta biljetter vid en sådan situation då detta är utom vår kontroll.