OM COMIC CON STOCKHOLM

Comic Con Stockholm är Nordens största och mest spännande mässa för populärkultur, som samlar allt inom TV & film, comics, cosplay, gadgets, kläder och leksaker under ett och samma tak. Tillsammans med GameStop erbjuder vi även ett dedikerat spelområde med alla de största spelföretagen och det senaste från spelvärlden.

Vårt mål är att erbjuda den bästa publika mässan för modern populärkultur. Vårt mässgolv är packat med aktiviteter från Esport och Cosplaytävlingar till det senaste inom TV & film och spel. Utöver detta erbjuder vi också ett dedikerat Comic Village område för serie- och bokförlag och självständiga serietecknare/skapare samt ett Youtube-område med möjlighet att träffa dina Youtube-stjärnor. På alla våra scener kan man också ta del av intressanta presentationer, paneldiskussioner samt frågepaneler med våra inbjudna kändisgäster, som även erbjuder autografsigneringar och fotomöjligheter i vår Special Guest Area. En översikt av aktiviteter hittar du här.

Comic Con Stockholm är DET eventet som hyllar allt inom populärkultur, och får inte missas av någon som har ett intresse inom dessa områden!

Comic Con Stockholm 2018 går av stapeln på Kistamässan i Kista, strax norr om Stockholm, tillsammans med vår partner GameStop som kommer erbjuda allt det senaste från spelvärlden med de största spelföretagen.