AKTIVITETER

Det finns mycket spännande att utforska på Comic Con Stockholm.

Nedan hittar du några exempel och listan kommer fyllas på löpande – så håll utkik!
Fullständigt aktivitetsschema kommer ca 1 månad innan mässan.

gaming-2

SPEL

Tillsammans med GameStop erbjuder vi ett dedikerat spelområde med alla de största spelföretagen och det senaste från spelvärlden. Vill du se vilka spelföretag som är klara? Inga problem, klicka här!

world-cosplay-summit

COSPLAY

Cosplay är stort på Comic Con Stockholm och tillsammans med Närcon arrangerar vi bland annat direktkval till Cosplay-SM 2018 och Sveriges enda kval till världens största cosplaytävling World Cosplay Summit. Delta själv eller titta på tävlingarna och de fantastiska verken.

special-guests-jason-isaacs

SPECIAL GUESTS

Träffa våra specialinbjudna gäster och fråga ut dem på våra Q&A-paneler eller varför inte skaffa en autograf? Förra året hade vi t.ex. nöjet att besökas av Jason Isaacs, bl.a. känd som Lucius Malfoy i Harry Potter. Nu är vi stolta över att presentera vår första gäst – Iain Glen!

shopping-sw

SHOPPING

Passa på att shoppa något utöver det vanliga när du är på plats och få med dig ett minne eller två. Det finns mycket du inte hittar i affärerna på stan. Nyfiken på vilka som ställer ut? Klicka här!

artist-alley-2

ARTIST ALLEY

Som en del av vårt Comic Village med förlag finns Artist Alley. Här hittar du verkligen saker utöver det vanliga. I området ställer självständiga serietecknare, kreatörer och konstnärer ut sina verk.

parader

PARADER

Det händer MYCKET på mässgolvet och du kan omöjligt hinna se allt. Men vi schemalägger ett antal härliga cosplayparader under dagarna som du kan planera in. Delta själv eller varför inte kika på Star Wars-paraderna med Nordic Garrison i spetsen? Tiderna kommer senare och hittas i vårt aktivitetsschema.